Contact

Zoek je een knus plekkie, of juist een grotere ruimte om in te werken? Keertje praten over een leeg pand in de stad? Stuur ons een berichtje en je hoort van ons.

Thank you for your message!
Beeld: Jaap Beyleveld

Chev Productions

Charlotte Cattel en Eva Wulp runnen samen Chev Productions. In dit full-service videoproductiebedrijf is geen plek voor old-skool reclamebobo’s. Met een team van inmiddels vijf vormen ze een inclusief en innovatief bureau met dito klanten als Fitzroy & Naif, The Gardners & Natuurhuisje.

Jullie bedrijf heet Chev Productions, waar komt die naam vandaan?

Charlotte en Eva , de eerste twee letters van de founders van Chev.”

Waarom doen jullie wat jullie doen?

“We hadden beiden al langer de ambitie om te ondernemen. Film is onze passie. Het blijft elke keer een magisch gevoel als je de juiste combinatie van crew en cast bij elkaar krijgt en dat uiteindelijk alles samenvalt en het eindresultaat mooi is.”

En hoe zijn jullie terechtgekomen bij Noordkant?

“We waren op zoek naar een groter kantoor en Eva vond jullie online. We hebben de website bekeken en de week erna hadden we al een afspraak om Noordkant te bekijken. We waren meteen verliefd op de ruimte met hoge ramen.”

Wat was jullie situatie hiervoor?

“We zijn Chev gestart midden in de coronapandemie. We werkten eerst vanuit huis. Daarna hadden we een mini-kantoor bij Spaces Westerpark wat prima was voor ons tweeën, maar dat werd al snel te klein met de groei van ons team.”

Waarom kozen jullie voor Noordkant?

“Het licht is dankzij de grote raampartij echt fantastisch. Daarnaast sprak het verhaal van Temporary Palaces ons erg aan en is het heel erg leuk om omringd te zijn met gelijkgestemden, net als wij beginnende ondernemers.”

En hoe is de sfeer in het pand? Leuke buren?

“Gezellig! We hebben een leuke band met de buren, die komen ook regelmatig even buurten/ borrelen.”

Op welk item in je ruimte ben je trots?

“We zijn het meest trots op ons werk aan de muren. Dat zijn projecten waar we afgelopen jaar aan hebben gewerkt. Daarnaast is Ferry de Lama speciaal voor Charlotte. Elke keer moet ik erom lachen als ik ernaar kijk. Eva haat Ferry. Ferry zal zomaar op een dag ‘weggelopen’ kunnen zijn.”

Wat zou je nog willen veranderen in je ruimte?

“We zouden graag een betonnen vloer willen in plaats van de vloerbedekking.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?

“Ons team verder uitbreiden en mooie, inspirerende content blijven maken.”

Keertje kennismaken met Ferry de Lama voor-ie wegloopt? Chev Productions houdt kantoor in Noordkant. Neem die andere ferry naar de NDSM, nu een klein stukkie lopen en succes. Maar je kunt ook gewoon hier even naar hun werk gluren. 🦙