Contact

Zoek je een knus plekkie, of juist een grotere ruimte om in te werken? Keertje praten over een leeg pand in de stad? Stuur ons een berichtje en je hoort van ons.

Thank you for your message!

Missie

Van spookpand naar sprookjespaleis

Al een tijdje viel ons iets op in Amsterdam: veel lege gebouwen, astronomische huurprijzen en weinig plekken die de stad kleur geven. Dat bracht ons op een idee. Met placemaking verandert Temporary Palaces spookgebouwen in tijdelijke, creatieve hubs. En ook de buurt is hier welkom: bij de kapper, in de gym, op een plantensale of voor een bakkie. We vinden namelijk dat de stad van iedereen is, en moet blijven.

Dus: leegstand? Welkom in de gloriejaren.

 

We zitten op dit moment op meerdere plekken in Amsterdam: elk pand is tijdelijk en heeft een eigen identiteit. We strijken ergens voor minimaal een jaar neer. Zo is het voor jou de moeite waard om in te trekken en krijg je de kans om er echt je eigen plek van te maken.

Zijn de herontwikkelingsplannen rond? Dan hoor je dat ruimschoots van tevoren en kun je met ons meereizen naar een nieuwe locatie. Want – komt ie – gaat er ergens een deurtje dicht? Dan gaat er bij Temporary Palaces altijd wel weer een open.

4 x voordeel aan tijdelijk huren bij Temporary Palaces

 

  • De huurprijs is eerlijk en niet Amsterdams absurd.
  • Geen ellenlange huurcontracten: volop kansen om te creëren, experimenteren en groeien, zonder lang vast te zitten.
  • Maak zelf wat van je ruimte: alles kan.
  • Die tijdelijkheid geeft nog wat extra’s: op alle locaties hangt een open en creatieve sfeer. Vinden we belangrijk!
Wat we doen voor pandeigenaren

We nemen zorgen uit handen in de jaren vóór herontwikkeling. Van een pand dat al jaren leegstaat, maken we weer wat. We regelen de juiste vergunningen, poetsen de boel op en blazen er nieuw leven in zonder dat je er omkijken naar hebt. Zo geef je allerlei ondernemers de ruimte om te groeien en krijgt de buurt een plek waar het bruist, leeft en gebeurt.

Zijn de herontwikkelingsplannen rond? Dan pakken we de boel in en laten we het gebouw netjes achter. Zo heb je in de jaren voor herontwikkeling een onderhoudslast minder en help je mee stedelijke ruimte beter én eerlijker te verdelen.

7
Locaties
293
Paleizen
26000
M2