Contact

Zoek je een knus plekkie, of juist een grotere ruimte om in te werken? Keertje praten over een leeg pand in de stad? Stuur ons een berichtje en je hoort van ons.

Thank you for your message!

wij blazen nieuw leven in leegstand

Is een gebouw afgeschreven, oud, leeg en al een tijdje niet zo fraai meer? Besteed zo’n pand uit aan oprichters Nick, Paul en Daan en ze maken er weer wat van. Want met al die leegstand in de stad – is het echt nodig dat ruimte schaars is en prijzen de pan uit rijzen? Temporary Palaces vindt van niet.

 

Wij geloven dat je uit leegstand nog zo veel meer kunt halen, vóór het tegen de vlakte gaat of in een glimmend jasje wordt gestoken. Daarom veranderen we spookgebouwen in creatieve hubs met betaalbare (en toffe) werkruimtes voor startende en ervaren ondernemers. Hier is plek om te experimenteren, creëren, anderen te ontmoeten en te groeien. Zonder dat je vastzit aan ingewikkeld lange contracten, of PC-Hooftstraat-huur. We geloven namelijk dat Amsterdam kleur verdient en voor iedereen is. En moet blijven.

Met placemaking geven we Amsterdam kleur, ondernemers een betaalbare werkplek en vastgoedeigenaren een zorg minder.

Wat begon met één locatie in Amsterdam, zijn er inmiddels zes – and counting. Elke plek heeft een eigen identiteit en is tijdelijk. Heeft de eigenaar de herontwikkelingsplannen rond? Dan pakken we de boel in en strijken we ergens anders weer neer. Dit doen we nooit halsoverkop of met gierende banden. We máken echt wat van zo’n pand en settelen zeker voor een jaar, soms twee en soms nog langer. Zo krijgt de plek de kans om echt iets te betekenen voor jou als ondernemer, maar ook voor pandeigenaren én de rest van de stad.

 

Nick 'T Riet
Commercieel

Nick heeft duizend en één ideeën en minstens zoveel telefoonnummers. Wat kunnen we nog méér doen? Van een schoenendoos maakt hij nog een feestje. Hij is de man van het netwerk en zit bij Temporary Palaces dan ook vooral op sales en marketing. Daarnaast zorgt hij ervoor dat elke huurder in het juiste paleis op z’n plek zit.

Praten met Nick?
+31 (0)6 502 753 61
nick@temporarypalaces.nl

Paul Kuilboer
Finance

Paul bouwt geen luchtkastelen. Hij is de realist van de zaak en bekijkt de dingen graag zoals ze zijn. Ieder plan rekent hij door. Want leuk al dat enthousiasme, maar het moet ook kúnnen. Behalve strategisch en goed met cijfers is Paul ook fijn om mee samen te werken. Huurders weten hem om wat voor reden dan ook makkelijk te vinden.

Praten met Paul?
+31 (0)6 461 589 94
paul@temporarypalaces.nl

Daan van Schaik
Technische Zaken & Vergunningen

De man van het technisch beheer. Hoe zit het pand in elkaar? Zijn de vergunningen al rond? En de brandinstallatie? Mag er horeca in? En winkels? Daan schrijft aanbestedingsplannen, is op goede voet met menig ambtenaar en spelt de kleine lettertjes van elke vergunning. Daarnaast speurt hij 24/7 de stad af: elk leeg pand zou zomaar eens de volgende kunnen zijn.

Praten met Daan?
+31 (0)6 198 860 72
daan@temporarypalaces.nl