Contact

Zoek je een knus plekkie, of juist een grotere ruimte om in te werken? Keertje praten over een leeg pand in de stad? Stuur ons een berichtje en je hoort van ons.

Thank you for your message!
3D ontwerp & visualisaties door IVA2D3D.com

Welkom op landingsbaan B35!

Met trots kondigen we onze nieuwe locatie aan die met smart staat te wachten op nieuwe paleiseigenaren! Of je nu een maker, computeraar of wat dan ook bent. Je bent welkom bij landingsbaan B35

In deze tot landingsbaan omgebouwde werkplaats kun je je eigen kavel bouwen naar wens, of dat nu een een zelfbouwkavel, planten studio, glitter-showroom of glazen kantoor is, dat is up to you. De kavels beginnen bij 50 m2 en daar krijg je een gratis verdubbelaar bij! Het plafond van deze landingsbaan is aardig wat metertjes hoog, dus bouw een vide op je stekkie! En dat voor niks extra’s! Want waarom bouwen in de breedte, als het ook in de hoogte kan!

En wist je dat deze loods vroeger een boekbinderij was? Daarvan hebben we onderstaande foto teruggevonden uit de oude doos! Het gebouw van J. Kloosterman (links) stamt uit de jaren 70!

B35 zit op maar op 5 minuutjes loopafstand van Amsterdam Sloterdijk en je kunt er gratis parkeren voor de deur! En helemaal handig, er is een overheaddeur die gebruikt kan worden voor laden en lossen. 

Als je hier je eigen stekkie hebt kom je in een hechte community terecht. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze huurders elkaar inspireren en helpen waar nodig. Je bouwt dan wel je eigen kavel, maar bent geen eilandje natuurlijk! In al onze locaties netwerken onze ondernemers erop los en vertellen ze hun verhalen. Op onze community pagina kun je meer lezen over hen!

 

Ben of ken jij nou een creatieveling die op zoek is naar z’n eigen stekkie? Neem dan contact met ons op en wie weet zit jij straks in dit containerdorp!